August 28, 2011

August 13, 2011

My Birthday 28072011

Tak tahu nak cerita camne, cause that moment is so precious and unforgettable. Mana x nya, that day Aida and Azima stucked kat Terengganu masa on the way balik from camp. But, it's okay. Nasib baik bawak phone. So, as aku dapat free call, memang sesuka hati aku je la kan nak call berapa lama. Idea nak call tuh datang pun lepas Teah hantar chocolate from them, plus card skali. Title diorang memang xboleh blaa, lompat pagar.. Hahahahaha sakai! Then, tengahtengah call tuh, boleh pulak Aimi, Yuyu ngan Dilla naik tangga. Dengan selimut bagai, nyanyi lagu Next 2 You. Waaaa, sweet meyh that time. Then Farah and Nana join. Sama gak, kelakar ouh.

Pastu, balik dorm, Kak Sarah and Natrah bagi chocolate- lagi - and card. Dormate sebelah plak, entah pakatan apa diorang buat, tetiba bergenadang, and they sing a birthday song for me. HUHUHUHUHUHH.. Then only I got this feeling that my birthday is gonna be so awesome :P

As my birthday was on Thursday, and it is the last Thursday before Ramadhan comes, the school had made everyone fasting, just like how we're going to be next week.

Time class Math Mod, Pn Kalthom suruh 4 Maju nyanyi that birthday song sebab Myza pergi bagi tahu teacher that that day was my birthday. Sumpah lawak time tuh. Firstly, they sang the English version. Then, ada somebody sambung nyanyi ALLAH selamat kamu. Pastu, entah macam mana tah, boleh plak teacher suruh Kathires nyanyi dalam version Tamil. Memang sakai! Mulamula dia nyanyi sorang, then dia ajar satu kelas, semua nyanyi. Haiyhh, sumpah segan gila. Ye la, mana ada orang nyanyi banyakbanyak kali dalam masa sejam lagu tuh. Memang kalau boleh nak sorok bawah kerusi. Form 2 kat blok sebelah dah pandangpandang. Teacher boleh plak suruh aku berdiri. Haiyhh, nak xnak kenalah buat. Before kelas habis pun kena lagi sekali, but this time it is in Mandarin version. Memang terbaik la kan. Bertambahtambah la segan aku ni. Sakai ouh classmate. Teacher plak boleh pergi record time diorang nyanyi.

Then, malam tuh time prep, Zelan and the gang buat kerja gila kat Jaya. Aku lepak situ sebab time tuh boys galak gila kat meja cikgu, so aku blah la jap. Pastuh gang gila tuh masuk and sang a birthday song version RAP!! Memang siot habis arh diorang ni. Nak blah, Najee pergi kunci pintu depan. Then, bila dah dapat bukak, gang tuh dah ready kat depan pintu tuh, sambung balik lagu diorang yang tadi. Qahhar dari belakang boleh plak benamkan hat Lord Septic tuh atas kepala aku. Memang nak kena betul arh tiang tuh. Sakai sungguh. Geram pun ada, tapi touching sikit arh. Ye arh, aku ingat they will like buat donno. But then diorang buat lagu tuh for me, although aku tahu yang the main point diorang is nak kena kan aku.



But, x kesah arh version camne pun korang buat birthday song tuh, aku appreciate gila effort korang. Thankx for making my birthday a blast. To those yang bagi present, aligato gozaimashita from me. To EMINENT and C.2.4, thanks for all the sweet things you guys have done. It will remain forever in my memory.

August 6, 2011

I've started to feel that photography is a part of my life now?


Don't you think it's beautiful? 



Wishing to have on of those Angry Birds..



What if I have something like this? It must be AWESOME!!



Balloooonnniieeeeee.....



Cool, huh??



A normal thing for those live in big cities.






** Credits to theballgoestoink.tumblr.com