February 18, 2012

February 17, 2012

'Sekali kita dah sayang orang tu, susah untuk hati kita buka balik.'

I heard that in Vanila Coklat
and seriously,
I was touched by it
and you know what
that statement came from a guy
so gentle meyhh

actually
tak semestinya untuk lovey dovey je
but for our passion
hope, etc

once kita dah sayang habis dengan bnda tuh
memang susah la nak buka for something else

better keep that in mind folks
so that you will understand there are times when one is like dying they lose something

February 4, 2012

dear makhluk berjersi merah bernombor 16,

jgn down begini bro
let they say what they want
let them be
mulut diorang kita tak boleh tutup
kita tak boleh nak ubah diorang
tapi kita boleh ubah diri kita kan
belajar dari kesilapan
start a new chapter
okay bro?

maybe yang lain cakap lain
but aku akan always support you from the back
during good or bad times

aku kenal kau
memang kejap aku satu team dengan kau
tak smpai 3 bulan
but that time you showed me the real you
menggila, menyumpahseranah aku, dan bendabenda lain yang seangkatan dengannya
and I believe the one right now is still the same you in those 3-month

something yang aku harapkan daripada kau
you'll still be like the one in those times
although sekarang you are in the most highest ranking

last words from me
aja aja hwaiting :)