March 14, 2012

Joe Brooks - Holes Inside

When all that you've tried, leaves nothing but holes inside, 

It seems like you're wired, to stay here held in time, 
Cos nothing seems to change, oh no.
No nothing's gonna change, at all.
I can see it in your face, the hope has gone away.



If you hold tight, shadows will be lost in the light.
Oh cos sometimes, fate and your dreams will collide.
So don't walk away from me, 
Don't walk away from me, 
Don't walk away from me.



Your feet are stuck, no they cannot move, 
Don't tell me that they're glued, 
They should've far from.
At home, at ease but give sometime to breathe

But nothing seems to change, oh no.
No nothing's gonna change, at all.
I can see it in your face, the hope has gone away.



But if you hold tight, shadows will be lost in the light.
Oh cos sometimes, fate and your dreams will collide.
So don't walk away from me, 
Don't walk away from me, 
Don't walk away from me.



That everthing will be ok, 
I know that it's so easy to say, 
But the pain inside will fade, 
Please tell me that you'll stay.



If we hold tight, shadows will be lost in the light.
Oh cos sometimes, fate and your dreams can collide.
When all that you've tried, leaves nothing but holes inside.




*******

p/s:
Ada makhluk bagi aku link lagu ni. Bila bukak, mendayu-dayu aku dengar. Nak leleh pun ada gak. Tangkap cintan la senang cerita bila dengar :p
Makhluk yang bagi link tu kata, dia jadi lain macam sikit bila dengar lagu ni. Before tu dia ada kata kanakkanak yang surround dia ni dah macam adik-beradik, terharu eden tauu. Tapi kalau betul kitorang ni adik-beradik kau, kau yang hancuss nanti. Mana taknya, sorang-sorang perangai dah macam apa, semua style ikut kepala sendiri pulak tu.
Makhluk, tak ku sangka kau ni jiwang-jiwangan rupanya. Nasib la kantoi dengan aku. Akan ku bahan seumur hidup :p

March 1, 2012

And the Game Starts NOW!

Hohohoooo. Itu exam sudah start maaaa. Tepat pada 1 Mac 2012.

Tadi paper Bio Logos. Perghhh tough weyh. Macam nak pecah pun ada jugak. Dah la ngantuk, bahang pulak tuh. Padahal duduk bawak kipas au. Sir Sanderan kerja dia geleng je tengok muka aku yang tahap gaban ngantuk nya, sumpah slenge gila. Aku dah la memang tak minat bio ni. Urggghh ngeri doe paper tadi.

Tomorrow Sejarah. Baca lagi. Jom kita kasi iqra itu textbook form four dengan form five. Lai lai lai EMINENT. Kita kasi gegar itu paper Sejarah esok :)