April 16, 2012

Bila dah slow down ni baru aku boleh fikir dgn waras sikit, aku yang sebenarnya menyelit antara mereka.

Okay, takde niat nak menyemak in the middle. But bila kau buat kawan aku macam ni, to be specific dormate aku macam ni, memang aku panas la bro. Bukan sikit derr kau buat, and bukan benda kecik.

As said, silap besar bro. A BIG, FAT MISTAKE.

April 15, 2012

This is what I've posted in FB :

teringat kisah last night, sumpit lawak. ku ingat kan makhluk tu berani sangat, kecut rupanya. cari gaduh reti, facing benda tu tadak tauu. sakai punya mahkluk. teringin nak dengar makhluk tu cakap depandepan macam apa yang dia post kat fb. apa barang bro mengadu kat fb, sesape pun boleh buat. ajak turun tak nak. sumpah sakai doe kau

Hahahh. Makhluk yang aku maksudkan tu is YO. Yes, that Yo from SAS. Hahahh, and yes my twin-name.  

Lesson learnt; never answer a prank call for your friend if you can't control your emotions. This is what happened. Silap besar wehh gaduh ngan aku.

Blah ahh.