October 27, 2012



بسم الله

Sekarang dah tinggal single digit untuk countdown SPM. Tak lama, pejam celik, pejam celik balik, tup tup dia mai. Cuak tak cuak, tanya la mana mana budak yang amek SPM tahun ni. Kalau dia diam, pastu gelak gelak, hahh sama spesies la tu dengan aku. Nak cakap cuak, tak terluah, nak cakap ready, bertuah kalau betul.

Tipu wehh kalau tak cuak.

Harapan yang aku bawak besar sangat.Mama and Papa especially, tak sanggup wehh nak hampakan dua insan yang dah all out gila gila untuk anak mereka yang seorang ni.

To Mama and Papa,
I've promised to get those 9A's, insyaAllah.
And if Allah wills those 9A's are mine, I'm dedicating all of them for the both of you.

Yes, I'm doing this for Mama and Papa,
and of course, for the sake of my future.

Mr SPM, would you be the sun that would brighten up my life afterwards?
I'm hoping you would be the best date I ever had in my whole lifetime.
No matter what will happen in the future, I want to thank you for everything that you would give me.

Eminents, as I've said, we're in this together.

Bring it on.