April 18, 2014

Sayang

As it's a blood-tie.

As a good friend.

As a best friend.

As the best pet in the universe.

As the cutest animal ever.

As the one that you love.

Kau yang relatekan diri kau ngan dia. Pandai-pandai ah kau namakan apa relationship kau dengan the other party untuk suap orang sekeliling yang keep on tanya, hakikatnya kau sendiri yang tentukan apa yang kau rasa sebenarnya.

Penting sangat orang sekeliling ni. PENTING SANGAT. Sebab nak suruh depa ni diam, walaupun kau tahu mangkuk ni semua takkan pernah reti nak tutup mulut yang dah tersedia luas bukaannya. Lagi bising, lagi spread ada ah. THAT'S WHY DEPA NI PENTING SANGAT.

Kadang-kadang aku rasa jadi loner lagi bagus, although you got nobody around you, at least tak payah hadam mulut orang yang potpet macam bertih jagung. Mulut orang, haha, payah aaaa nak cerita. Pandai-pandai ah faham mulut orang ni cemana. Tak pun kau tengok mulut sendiri dulu, faham tak?