May 9, 2014

Hate by many. Love by bit, or maybe none beside my dear family.

Aku cuma reti berbahasa dengan jari. Tak mampu nak luah dengan kata.

Penakut? Yes, call me that. An idiot, stupid loser. I care about those who are around me more myself. I rather keep it for myself, than cari gaduh dengan dunia yang sentiasa rasa lebih daripada aku.

Kalau aku reti bermadah dengan lidah, dah lama aku rabak. Depan muka orang, di jalanan.

Kalau nak leleh, sekali tu cukup. Then tutup buku, no more. Kepala dikeraskan, hati dibekukan. Mula panggil aku emoshit, kerek dan sejemaah dengannya. What more should I say? People judge before they knew the truth, the story behind it.

But to be honest, I'm insecure with my own self. Aku ni lalang; being shaped by those that surrounds me. Entah, sejak azali begitu. Mungkin itu cara aku fit in. Got nothing for anybody around me to be proud of, or should I say adanya aku tak bawa apa makna, takdenya aku pun no hal, boleh hidup, no one will die.

I just hope that my family will stick with me. Kalau diorang pun benci aku, then I'll only have You.