May 26, 2014

V Jaya Day Out in the Park


Say hello to these peeps again!

Our great monitor!

Pujaan hati semua hahaha


I still remember him laughing and crying at the same time (dah Form 5 kot masa tu hahaha) 




Andddd here you go, us with foooooooddddd.


Cuba teka siapa paling nyah kat sini?
Dulu, siap la siapa yang ada makanan, memang sah kena serbu. Intan la selalu ada banyak stok makanan. Paling tak menahan, sebungkus roti jumbo sekali dengan jem. Siap tolong sapu lagi, dah macam mak bagi makan kat anak hahaha.. Bukan setakat kelas kitorang, budak kelas sebelah pun join. Bila Pn Kalthom naik atas, semua tolong backup. Kongsi Chipsmore yang kecik-kecik tu tak payah cakap la, dah selalu sangat.

We nailed our selfie attempt with my DSLR hahaha
Ramzi: I have no idea what are they trying to do..
The twins

Glad that most of us could make it for this meet up. To be honest, ni yang boleh get along well enough throughout the whole year.