September 5, 2014

Cina-like face.

September 3, 2014

As simple as that

"Hye Ramizah. You look so different today," said Miss Nik, with a cheeky smile on her face.

Maybe sebab hari ni berbaju kurung, dan tudung dililit sebelah ke atas.

Maybe sebab kebiasaannya tshirt dan jeans, dan tudung instant yang tak payah susahkan diri nak iron.

No backpack. No sneakers, but flat shoes.

Haha.

Mana la aku tak sayang Miss Nik ni, demam pun aku gegeh nak pergi class dia.

September 2, 2014

Kawan den dah nak kahwin. At the age of 19. Yes, she's 19, and she's going to get married. YES, 19 AND GONNA GET MARRIED!!

*playback of Dena being proposed*

Rezeki dia; dipermudahkan jodoh. Yang baik pula.

She did left me with an advice; "Macam mana kita sekarang, macam tu la 'dia' nanti. Kalau kita still whatsapp lelaki bila boring, jangan terkejut kalau lepas kahwin 'dia' yang macam tu. Kena start jaga diri dari sekarang. In shaa Allah, adanya untuk hang nanti."

'Dia'.

Dah cukup besar ke doe untuk semua ni. Macam masih semol je.

September 1, 2014

That moment when a picture can turn you down.

Patah hati.

Haha. Haha.

Hopes are for losers, have you heard that before? Because there are a bunch of cheaters out there who snatch those hopes away and claim themselves as winners. So I am one of those losers with hopes.

Oh here's another hope I guess; I hope you're happy.

*someone please steal that away MUAHAHAHAHA*