October 9, 2014

Little things

'Weh, keluar sat. Ada barang aku nak bagi, tapi aku tak boleh nak bawak masuk library.'

Wa tengah discussion, delay sat nak keluar, padahal berapa kali dah 'K weh aku nak keluar jap' tapi sambung drag bincang. Sampai la si ucu masuk dalam library, tunggu kat sebelah meja. Haha sabo je la budak sore ni.

'Jom, aku settle dah ni.'

Ucu buka locker, dan tarik keluar plastik merah.

'Nah. Aku tak mboh mung sedih-sedih doh. I'm not sure which one that you favour, but I hope it heals.'

Sanggup budak ni pergi Jusco demi sepotong kek. Haih hahaha.

I do have weird friends with great hearts.