March 20, 2016

al Fath

Sebelum ni saya tahu surah ni sebab nama awak.

And I barely know that surah al-Fath boleh bagi kemudahan untuk belajar, until I read it somewhere recently. That is how powerful is your name.

You are definitely a great guy. I believe there's some strength hidden within you. Keep on believing in yourself! Moga awak jadi yang terbaik, as always.

March 17, 2016

Kau rasa aku ni worth it tak?

Atau mungkin aku sama je macam perempuan lain, takde value. Hahahahahaha.

"Tak perlu gunakan contoh handbag yang harga beribu ringgit, cukup dengan 2 lollipop yang setiap satu berharga 50 sen.

Satu berbalut, dan satu lagi dah buka pembalut.

Lepas 2 hari, mesti encik pilih lollipop yang masih berbalut tu kan? Lollipop yang terdedah tu dah dihurung semut.

Samalah macam aurat perempuan."

Aku macam lalang. Entah bila boleh betul-betul pasakkan diri pada Yang Satu.